Bliv certificeret

Bliv certificeret

Open Water Diver

Den bedste start på dine dykkeeventyr er at blive SSI Open Water Diver. Det skyldes bl.a. den verdensomspændende anerkendelse.

Fordi vi anvender skræddersyet træning og tager os den nødvendige tid, kan vi sørge for, at du for alvor fortrolig med dit udstyr og dine færdigheder. Et Open Water Diver-kursus består i det store og hele af tre dele: teori, dykning i pool og dykning i åbent vand.

Teori:

SSIs uddannelsessystem tillader dig at vælge, hvornår du vil lære, så du kan læse i dit eget tempo og når det passer bedst ind i dine planer. Teoriundervisningen og pooltræningen vil støtte det, du har lært.

Pool eller lavvandet træning:

Inden dine dyk i pool og i åbent vand vil din instruktør tilpasse dit scubaudstyr så det føles behageligt. Du vil få tilstrækkeligt med øvetid, så du kan vænne dig til verdenen under vand, før du begynder dine uddannelsesdyk i åbent vand.

Dyk i åbent vand:

Du kommer til at udføre mindst fire dyk i åbent vand, hvor du får chancen for at gentage alt, hvad du har lært i poolen/lavt vand under realistiske forhold. Åbent vand er typisk i havet nær vores dykkercenter.

Men det sjove stopper ikke her. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykning med hajer eller hvad med at blive undervandsfotograf? Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. SSI vil være en pålidelig partner, der følger dig hele vejen.

Er du i bekneb for tid? Begynd din scubauddannelse online, og dyk når du har tid!

SSIs online træning – teori for scubadykkere – er gratis! Istedet for at købe bøger osv. med det samme kan du starte hjemmefra med at tage alt teori. Herefter skal der kun tages en lille skriftlig afkrydsnings eksamen inden du kan begynde at træne de praktiske færdigheder.

Begynd dit eventyr i dag!

Giv os et ring eller skriv en mail for at høre hvornår næste hold starter eller hvis du har spørgsmål.

Ønsker du mere information kan du se SSI’s officielle brochure her: