Snorkling

Snorkling

Snorkling

Snorkling er en god måde at begynde dine undervandseventyr. Det giver mulighed for at udforske en ny og fascinerende verden. Snorkling kan dyrkes af alle aldre og byder både på afslapning og action – uanset hvor…

Livet under overfladen har altid fascineret og lokket mennesker

Vores lyst til eventyr er større end nogensinde. Vi længes efter at mærke vægtløsheden i vandet og efter at svømme sammen med dyr og nyde skønheden under overfladen.

Snorkling er en spændende aktivitet, der kan nydes af alle – gamle som unge. Det kræver kun et minimum af aktivitet og en smule øvelse. Snorkling kan dyrkes hele året uanset hvor du bor. Uanset om du vil udforske koralrev eller spændende natur i en sø, er der et godt sted at snorkle i nærheden af dig.

 

For at få det bedste udbytte af din snorkeloplevelse, skal du lære de rigtige færdigheder og bruge kvalitetsudstyr. Det lærer du på SSI’s snorkelprogram hos Broagerlands DykkerCenter

Der er mange aktiviteter, du kan kaste dig over, når du snorkler (fx undervandsfotografering) og dit lokale SSI Dive Center eller resort kan hjælpe dit i den rigtige retning. Du vil hurtigt finde ud af, at snorkling er mere end bare en ferieaktivitet – det kan være en spændende fritidsaktivitet med utallige muligheder.